Skip to main content

#stadsloppet2020

Dela med dig! Använd hashtag #stadsloppet2020


Stadsloppet blir digitalt i år!

I vanliga fall har vi sprungit Stadloppet i Oskarshamns stadskärna.  Det har blivit en härlig sommartradition som Länsförsäkringar i Kalmar län arrangerat i samband med Latitud 57.  Länsförsäkringar  vill fortsätta uppmuntra till rörelse och till att vi har roligt tillsammans. Dessutom skänker du pengar till en god sak när du springer Stadsloppet.

Så här funkar Stadsloppet

  • Du går, rullar eller springer (minst) 3 kilometer någonstans i Oskarshamn mellan den 27 juni och 4 juli
  • Barn går eller springer minst 300 meter
  • Du Swishar en frivillig deltagaravgift till Majblomman i Oskarshamn på Swishnummer 123 595 8731

Dela med dig av din bild från Stadsloppet

Om du vill så lägger du upp en bild i sociala medier och taggar #stadsloppet2020 #LFkalmar

Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler

OM Majblomman

Majblomman finns för att alla barn i Sverige ska kunna drömma stort och tro på sin framtid, oavsett ekonomiska förutsättningar. Läs mer på www.majblomman.se.

Om Stadsloppet 2020

Stadsloppet 2020 arrangeras av Länsförsäkringar Kalmar län i samarbete med Latitud 57. Loppet är gratis. Det är inget fysiskt lopp där alla springer tillsammans utan det går ut på att var och en springer och ”deltar” i loppet genom att bara springa 3 kilometer under perioden 27 juni till 4 juli och/eller att man visar i sociala medier att man varit med och sprungit.

Alla barn kan också springa såklart. Då är det minst 300 meter som gäller! En frivillig deltagaravgift kan Swishas till Majblommans konto 123 595 8731.

Bilderna som publiceras på öppna instagramprofiler under #stadsloppet2020 kommer att visas på 2020.latitud57.se/stadsloppet2020/

Så här säger Anna-Karin Sjöberg, Länsförsäkringar,  om Stadsloppet 2020

”Vi på Länsförsäkringar är måna om att stötta Latitud 57 även ett år när allt ser väldigt annorlunda ut. Vi vill också fortsätta att uppmuntra och inspirera till rörelse. Vi är stolta och glada att vi kan köra loppet under Latitudveckan och hoppas att vi får in mycket pengar till Majblommans verksamhet.”

Frågor?

Frågor besvaras av sofie@oskarshamn.com och anna-karin.sjoberg@lfkalmar.se

Om du vill så lägger du upp en bild i sociala medier och tagga #stadsloppet2020 #LFkalmar.


Vi älskar er!

Följ oss i sociala medier!