Skip to main content

Partners guld

Här presenterar vi stolt våra partners.

Vi skapar upplevelser för ditt varumärke

Vi hjälper dig med webbplats och hemsida. Webbshop eller profilkläder. Vi designar även logotyper, skyltar, profilprodukter och andra prylar som du behöver för att visa upp din verksamhet.

Ni ringer, vi bygger

Vi erbjuder totallösningar inom bygg, murning, golv och måleri för företagare och privatpersoner i hela Kalmar län. Vi är ett byggföretag som utför allt från byggservice till alla typer av bygg-entreprenader. Vår ambition är att erbjuda våra kunder ett kvalitetsmedvetet och serviceinriktat företag som har en enkel och effektiv organisation med korta beslutsvägar.

Vi finns i Kalmar län och bidrar till en trygg vardag

Vi finns för att ge dig möjlighet till långsiktig ekonomisk trygghet och en enklare vardag. Lokalt och nära hjälper vi dig med hela din vardagsekonomi och ditt boende.

Trygghet och utmaningar – Tillsammans för Oskarshamn

Oskarshamns kommun är en plats med livskvalitet för alla. Våra 2 500 medarbetare finns här för dig från barndom till ålderdom och varje dag ger vi över 27 000 invånare olika former av service. Här finns alla möjligheter att ha en rik fritid med naturen inpå knuten och ett starkt föreningsliv.

Ser till att tekniken fungerar.

Scenteknik erbjuder alla – från enskilda privatpersoner till rikstäckande livearrangörer allt de behöver för att lyckas med sina event.

Vi erbjuder helhetslösningar med ljud, ljus, bild och scen för live-evenemang i alla former. Från videokonferenser till sporthändelser och konserter.

Sjöfartshotellet

Best Western Sjöfartshotellet grundades 1957 och syftet var då att hålla husrum för sjömän i land. Nu för tiden finns här inte så många sjömän att härbärgera och kvar från den tiden lever nu nästan bara namnet. Vi vill dock att ni som gäst ska känna av vår koppling till havet och vi har därför inrett våra rum och lokaler i maritim stil.

Ni hittar oss i Oskarshamns vackra hamnområde, samtidigt endast ett stenkast från stadens kärna med butiker och restauranger.

Partners
– Silver –

On Pointigo
On Pointigo
Vill du ha framdrift i dina projekt?
Elajo
Sveriges ledande el-, mekanik- och energiföretag där Elajoandan och våra medarbetares kompetens, erfarenhet och engagemang är vår absolut största tillgång.
OSKARSHAMN ENERGI
STEFAN ANDERSSONS EL
MIX MEGAPOL
FORUM OSKARSHAMN
CALL ALEX
Barometern OT
Subway
Figeholms Bryggeri
Skobes

Partners
– Brons –

När sänds Latitud 57?